Proiecte

Proiectele VIP

Ne mândrim cu faptul că a fi parte din asociația noastră înseamnă să evoluezi, să îți descoperi noi  aptitudini și să îți depășești orice limită prin intermediul lucrului în echipă. Toate acestea sunt  posibile datorită varietății de proiecte gratuite ce prind contur sub egida VIP.

Proiectele sunt acele activităţi pe care ONG-ul nostru le organizează pentru a ne asigura că avem  un produs într-un domeniu de care suntem pasionaţi şi pe care îl adresăm studenţilor care vor să  înveţe şi să evolueze.

În acelaşi timp, acestea reprezintă contextul în care membrii organizaţiei pot testa şi aplica, toate  cunoştinţele dobândite în cadrul comunităţii şi departamentelor din care fac parte. Fie că eşti  Organizator sau Project Manager, vei avea parte de contextul real în care să dezvolți un produs  viabil pentru piața căreia se adresează. Atât experienţa organizării unui proiect, cât şi experienţa  din timpul desfăşurării acestuia, asigură un context de dezvoltare pentru membrii organizaţiei şi  pentru participanții externi.

Proiectele reprezintă modul în care organizația noastră oferă cea mai largă gamă de oportunități  de învățare pentru studenții care pot și vor mai mult, continuând experiența unică din cadrul  comunităților și departamentelor.