Leadership Development

Descriere generală

Leadership Development reunește tinerii cu potențial, interesați de dezvoltarea competențelor unui lider de succes, oferindu-le cadrul necesar formării lor personale și profesionale, pentru a putea conduce echipe și organizații către performanță. În timpul anului comunitatea urmărește prin intermediul învățărilor experiențiale, fructificarea unor competențe precum: inteligența emoțională, managementul stresului, abilități de conducere, spirit de echipă, gândirea critică și strategică.

 

leadership

Misiunea LD

Leadership Development este comunitatea din cadrul Voluntari pentru Idei și Proiecte, ce formează tineri cu inteligență emoțională, abilități de conducere, spirit de echipă, gândire critică și strategică, pentru a putea coordona organizații către performanță.

Viziunea LD

Pentru a performa, echipele și organizațiile au nevoie de lideri competenți care să le înțeleagă la nivel strategic, cultural și structural.

We rise by lifting others!

Leadership

Factorul care face diferența

Lider cu inteligență emoțională Întrucât obiectivul comunității noastre este de a forma viitori lideri competenți, inteligența emoțională reprezintă o calitate ce definește buna performanță a acestora. Membrul Leadership Development este capabil să înțeleagă și să gestioneze atât propriile emoții, cât și pe ale celor din jur, având dorința de a crea o lume mai bună.

Ce oferim?

Comunitatea Leadership Development își propune să însoțească membrii săi în drumul către viitorul lider de succes dinăuntrul lor. De asemenea, urmărim evoluția personală a acestora, având astfel parte de o experiență completă de maximizare a potențialului lor. În prima perioadă a anului, prin intermediul unui plan de învățare atent conturat îndeaproape cu misiunea noastră, urmărim competențele unui lider în devenire. Comunitatea oferă o serie de training-uri, workshop-uri și învățări experiențiale, pe teme precum: Inteligența Emoțională & “Spargerea Lacătelor”, Reziliența & Management-ul Stresului, Teamwork & Coordonarea unei echipe de succes, Muncă în Echipă, Procesul Luării unei Decizii (emoțional versus rațional), Gândire Critică & Strategică. Întrucât ne dorim să menținem dezvoltarea activă a membrilor noștri, comunitatea oferă un program de mentorat complex, Personal Orientation Program (POP). Mentorii (POParii) sunt chiar alumnii noștri dragi, care rămân aproape și își doresc să contribuie în drumul noilor membri (POPicii). Implicarea lor poate fi una personală, prin sfaturi, îndrumări, ajutor sau chiar profesională, alegerea fiind la latitudinea acestora. În a doua perioadă a anului, membrii noștri pot aplica concret competențele dobândite în cadrul comunității, în proiectul nostru de tradiție, Leadershape. Atât comunitatea, cât și proiectul se bazează pe învățarea și dezvoltarea acelorași concepte, ce stau la baza coordonării unei echipe către reușită și performanță.

Urmărește-ne pe social media

Înscrie-te în Leadership Development!

Mai ai...

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Testimoniale