International Affairs

Descriere generală

International Affairs este comunitatea axată pe dezvoltarea studenţilor pasionaţi de relaţii internaţionale şi diplomaţie. Aceasta vrea să aducă o schimbare în societate, dezvoltând oameni entuziaşti, cu gândire critică şi conectaţi la sistemul politic global. Omului International Affairs îi place să interacţioneze cu alte culturi, să dezbată problemele lumii contemporane şi să contribuie la soluționarea acestora.

Handshake after agreement

Misiunea IA

International Affairs vrea să aducă o schimbare în societate, dezvoltând oameni cu gândire critică, conectați la sistemul politic global.

Viziunea IA

În viitor, comunitatea International Affairs va fi recunoscută în mediul profesional şi academic ca un loc valoros, plin de tineri cu o mare dorinţă de implicare, cu idei şi soluţii revoluţionare pentru a rezolva problemele lumii contemporane.

Building the future we deserve!

Three young business professionals standing together and discussing over business report

Factorul care face diferența

Comunitatea International Affairs formează viitori lideri şi profesioniști pluridisciplinari, care au capacitatea să înțeleagă şi să găsească soluţii la problemele lumii contemporane cu ajutorul gândirii critice, al capacității de analiză şi al diplomației.

Ce oferim?

International Affairs este comunitatea ce oferă studenţilor o experienţă de învăţare complexă şi pluridisciplinară, prin intermediul trainingurilor, al vizitelor de studiu la diverse ambasade din România, prin conferințe la evenimente multiculturale, prin intermediul programului de mentorat ce îți oferă networking şi te pune în legătură cu un Alumnus (fost membru) al comunității care îţi va deveni mentor şi de la care ai șansa să afli mai multe despre ceea ce te pasionează. Experiența IA nu ar fi completă fără atelierele practice şi jocurile precum MUNuri, simulări şi dezbateri ce îţi antrenează gândirea critică, abilităţile de public speaking şi spiritul de echipă. Pe lângă oportunitățile de învățare, networking, vizite și deplasări, comunitatea International Affairs pune un deosebit accent și pe relațiile interumane, organizând adesea ieșiri informale și oferind contexte de lucru în echipă membrilor, astfel încât aceștia să aibă parte de o experiență completă în comunitate, atât din punct de vedere profesional cât și personal. De asemenea, fiecare membru are oportunitatea de a pune în practică cunoștințele dobândite prin organizarea unuia dintre proiectele dedicate tinerilor pasionați de relații internaționale și diplomație.

Urmărește-ne pe social media

Înscrie-te în International Affairs!

Mai ai...

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Testimoniale