Econosofia

Despre noi

Econosofia este singura comunitate ce oferă tinerilor pasionați de investiții, piețe de capital și macroeconomie, oportunitatea de a învăța și a se dezvolta într-un mediu dinamic și plăcut, alături de oameni excepționali cu care împart aceleași interese. În decursul anului, membrii au parte de un plan de învățare inovativ format din traininguri, workshopuri și conferințe pe diferite teme financiare.

Misiunea Econosofia

Construirea unei platforme de învățare accelerată și conectată la mediul profesional pentru dezvoltarea și perfecționarea cunoștințelor teoretice, abilităților și competențelor economice prin metode de educație non-formală.

Viziunea Econosofia

Econosofia este singura comunitate din România care reunește elita studenților pasionați de investiți, piețe de capital și macroeconomie, cu scopul de a contribui pozitiv la dezvoltarea mediului economic al României.

  • Shed a light on economics!

Factorul care face diferența

Dacă te remarci prin cunoștințe, competente și dedicare, prin Econosofia poți deveni un lider economic care contribuie la dezvoltarea economică a țării sale și, în extensie, la bunăstarea populației acesteia.

Ce oferim?

În decursul anului, membrii au parte de un plan de învățare inovativ format din traininguri, workshopuri și conferințe pe diferite teme financiare.

Planul de învățare abordează mai multe tematici importante în raport cu ariile pe care le acoperă comunitate, de pildă: Startups & Angel Investors, Private Equity, Audit, Crypto sau Mergers & Acquisition.

Cu ajutorul acestora, tinerii au oportunitatea de a dobândi și aprofunda o gamă largă de skill-uri, benefice atât pentru dezvoltare profesională cât și pentru cea personală. Pe lângă planul de învățare, Econosofia oferă o experiență completă de dezvoltare și prin intermediul varietății de programe pe care le oferă.

 

Trading Game:

Competențele asimilate în modulele interne, învățate pe parcursul anului de membrii Econosofia vor fi consolidate prin practica oferită de Trading Game, un training săptămânal oferit de Traderion și susținut de Florin Cioacă, CEO Traderion. Membrii comunității vor deprinde și aplica noțiuni de macroeconomie, banking și money markets pe platforma de simulare Traderion.

Ecolight

Este un proiect intern Econosofia, prin care facilităm accesul la trainingurile pe care le vom susține în decursul anului studenților ce nu fac parte din comunitate, însă doresc sa își extindă cunoștințele. Totodată, le oferim posibilitatea de a face networking și de a crește din punct de vedere profesional prin oportunitățile create.

EcoTalks

Este activitatea din comunitate care îi aduce împreună atât pe membrii activi, cât și pe alumnii noștri. Prin aceste ședințe asigurăm continuitatea comunității și posibilitatea tinerilor studenți de a beneficia din experiențele oamenilor ce au avut un parcurs profesional din care se pot inspira.

Urmărește-ne pe social media

Înscrie-te în Econosofia!

Mai ai...

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds