Business Club

Despre noi

Business Club este comunitatea ce reunește tineri care împărtășesc pasiunea pentru antreprenoriat și care se implică activ în construirea unor programe educaționale cu scopul de a schimba în sens pozitiv mediul de afaceri din România. Comunitatea oferă membrilor o experiență transformațională, ce modelează și dezvoltă viitori lideri de business într-un mod unic.

Misiunea BC

Misiunea comunității noastre este de a dezvolta viitorii lideri de business din România, aceștia diferențiindu-se prin spiritul întreprinzător, autonomie și capacitate de inovare.

Viziunea BC

Business Club își propune să participe activ la evoluția calitativă a mediului de business din România, atât prin dezvoltarea unei comunități sustenabile, cât și prin stabilirea unor parteneriate cu principalele centre educaționale academice și a relațiilor cu principalii antreprenori și decidenți ai mediului de business.

We empower future business leaders.

Studentul Anului4

Factorul care face diferența

Business Club este o experiență transformațională, care modelează și dezvoltă oameni cu inițiativă, spirit de echipă, care au o imensă dorință de învățare. Business Club este comunitatea potrivită pentru toți tinerii care au aspirații antreprenoriale, fiind locul în care aceștia își pot dezvolta la maxim spiritul antreprenorial, luând contact direct cu lumea de business. În cadrul comunității Business Club, antreprenori de succes și specialiști consacrați din domeniu, îți vor oferi acces la experiențe de învățare menite să te sprijine în construirea propriei afaceri. De-a lungul anilor această comunitate a format oameni de afaceri și antreprenori de succes.

Ce oferim?

Comunitatea Business Club pune accentul pe dezvoltarea personală atât prin inițiative educaționale-non formale, cât și prin diferite training-uri, urmărind dezvoltarea spiritului de echipă și a abilităților de colaborare, a gândirii critice și analitice, a inteligenței emoționale, precum și a spiritului inovativ. Membrii comunității au oportunitatea să participe la o serie de training-uri și workshop-uri interactive, atingând o multitudine de subiecte : Sales Techniques, Public Speaking, Critical & Lateral Thinking, Situational Leadership, Conflict Management, Design Thinking.

La nivelul dezvoltării Hard Skill-urilor, membrii comunității au posibilitatea să transforme o inițiativă antreprenorială în realitate. Fie că este vorba despre o idee de business sau un proiect cu caracter antreprenorial, participanții au oportunitatea să participe la workshop-uri precum: Market Research, Customer Discovery & Validation, StartUp Culture, BMC Development, MVP Development, Branding, Legal & Company Registration, Financial & Funding.

Printre activitățile din cadrul Business Club se numără și Programul de Mentorat, unde pe parcursul anului, membrii au oportunitatea de a fi mentorați de alumni ai comunității, Programul Meet the Entrepreneur, vizite la diferite business-uri, evenimente și conferințe, unde pot lua contact direct cu lumea antreprenorială și cu oameni influenți din domeniu.

La nivel extern, ne propunem ca, pe termen lung, pasiunea pentru mediul de business să depășească barierele regionale, iar programele externe dezvoltate să aibă un impact major și sustenabil la nivel național. De-a lungul timpului, Business Club a creat un impact fundamental asupra comunităților de studenți, dezvoltând proiectele „Business School”, „Think Online”, „Business Club Conferences”, „Good To Go”, „Forumul pentru Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat” și ,,Business Tech Academy”.

Urmărește-ne pe social media

Înscrie-te în Business Club!

Mai ai...

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Testimoniale