Uncategorized

Concursul #YouVIP

Lays și VIP vin cu soluții pentru o sesiune stresantă! Premiile puse în joc sunt 3 bean-bags și 2 kindle, precum și necesarul de chipsuri pentru pauzele de la învățat.
Răspunde la întrebarea „Cu ce prieten îți împarți momentele amuzante din timpul Sesiunii”, prin tag, într-un comentariu și dă like paginii VIP, iar înscrierea în cadrul concursului este automată.

Regulamentul Concursului #YouVIP

Secțiunea 1 – Organizatorul
Organizatorul concursului #YouVIP este asociația studențească Voluntari pentru Idei și Proiecte, cu sediul în Strada Frumoasă 31, București.

Secțiunea 2 – Regulamentul
Concursul #YouVIP se desfășoară în conformitate cu prezentul regulament, fiind obligatoriu pentru toți participanții. Prin participarea la concurs, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui Regulament.
Acest Regulament este public pe toată durata desfășurării acestuia și poate fi consultat gratuit online de către toți cei interesați prin accesarea site-ului internert https://www.facebook.com/vipromania.ro/

Secțiunea 3 – Durata
Concursul #YouVIP începe la data de 28.01.2018, ora 21:00 și se termină pe data de 7.02.2018 ora 23:59.

Secțiunea 4 – Dreptul de participare
Concursul se adresează tuturor studenților din România, cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, să dețină un cont de facebook cu date reale, iar dreptul de a participa la concurs nu poate fi modificat sau transferat unei alte persoane.
De asemenea, participanții trebuie să dea like paginii de facebook VIP Romania (https://www.facebook.com/vipromania.ro/), precum și un comentariu în care să eticheteze un prieten și prin care să răspundă la întrebarea: ‘Cu ce prieten îți împarți momentele amuzante din timpul Sesiunii?’

Secțiunea 5 – Câștigul
În joc sunt puse 3 bean bags, 2 kindle și mai multe pungi de Lays. Organizatorul are dreptul de a modifica premiile în timpul concursului. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 9.02.2018, la ora 21:00.
Câștigătorul va fi ales prin www.random.org

Secțiunea 6 – Alte detalii
În cazul în care participanții nu folosesc un limbaj adecvat sau exista suspiciuni cu privire la identitatea acestora, organizatorul are dreptul de a cere documente care să ateste spusele participanților.