Comunităţi

Comunităţile noastre reprezintă unul dintre motivele pentru care VIP poate fi privită drept o organizație studențească trans-universitară, la nivel național, oferind cea mai largă gamă de experiențe de învăţare pentru studenții care doresc să se autodepășească și să se dezvolte continuu.

Încă din primii ani de existență, organizația a căutat modele de success și bune practici în mediul universitar străin pentru a putea oferi studenților cel mai bun context de învățare accelerată și integrată. Astfel, fondatorii VIP au descoperit modelul cluburilor studențești și au înțeles nevoia tinerilor de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele specific și de a fi înconjurați de oameni cu aceleași pasiuni și preocupări.

De la antreprenoriat și macroeconomie, până la leadership și relații internaționale, Voluntari pentru Idei și Proiecte Romnia este organizația care, prin prisma comunităților, oferă studenților cadrul necesar pentru ca ei să se dezvolte pe domeniile alese. Experiența de învățare este una exhaustivă, deoarece cuprinde atât latura teoretică (traininguri, conferințe), cât și dimensiunea practică: organizarea integrală a unui proiect cu impact real, contactul direct cu mediul profesional și învățare experențială.

Business Club este comunitatea ce reunește tineri care impărtășesc pasiunea pentru antreprenoriat… află mai multe

Econosofia este comunitatea ce reunește tineri care doresc să afle mai multe despre economie…află mai multe

International Affairs reunește tinerii cu interes din sfera relațiilor internaționale și a diplomației, oferind contextul propice de dezvoltare, atât a gândirii critice, cât și a cunoștințelor, cu scopul de a crea oameni informați, conectați la sistemul politic global…află mai multe

Leadership Development este comunitatea care reunește tinerii interesați de dezvoltarea competențelor de lider și de ințelegerea mediului organizațional, pentru a contribui la creșterea acestuia… află mai multe